Conditii generale

Livrarea bunurilor

In situatia in care VREAULED.ro nu este in masura sa livreze cumparatorului bunurile comandate si achitate in avans, din motive obiective si care nu depind de companie, cumparatorului i se va restitui integral suma platita. Intr-un astfel de caz, suma integral platita se refera la cheltuielile efective suportate de client, cu exceptia transportului produsului.

Instructiuni montaj si utilizare

Produsele comercializate de societatea KIK MEDIA ADVERTISING SRL sunt fie in ambalaj tip BULK , fie in ambalaj cu instructiuni de utilizare , in functie de categoria produsului . Se recomanda instalarea acestora de catre electricieni autorizati ANRE , fiind produse ce se alimenteaza la tensiuni inalte ( 220V ) , si cu potential letal.

Timpul de livrare

Perioada standard pentru livrare este de aproximativ 3-5 zile. Cumparatorul trebuie sa accepte o posibila prelungire a perioadei de livrare datorata intarzierilor provocate de producator sau a unor evenimente neprevazute si care nu depind de VREAULED.ro, in conformitate cu Ordonanta nr.21/1992, privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare.

Fac exceptie de la perioada standard de livrare cupoanele de cadou comandate, care vor fi livrate prin e-mail instant, in urma finalizarii procesului de confirmare a comenzii.

Bunurile livrate vor fi insotite de factura, care serveste ca document financiar, dar si ca document privind garantia, cu exceptia cazului in care se prevede altfel. Folosirea de catre client a unui cupon de cadouri pentru achizitionarea bunurilor, se va regasi in mod corespunzator in cadrul facturii.

Cumparatorului i se cere adresa pentru livrare, la completarea comenzii.
Daca bunurile dorite nu sunt disponibile sau in acest timp au aparut probleme privind efectuarea livrarii, reprezentantii VREAULED.ro vor informa fara intarziere clientii folosind datele de contact existente.

Daca bunurile nu sunt primite de client in timpul stabilit pentru livrare, si nu a fost contactat de VREAULED.ro, clientul poate da telefon la 0736.690.392 sau contacta VREAULED.ro prin e-mail la adresa office@vreauled.ro.

Transportul, ambalarea si termenii de plata

Bunurile cumparate sunt trimise ambalate in mod corespunzator, iar plata se efectueaza potrivit metodei alese de cumparator. Pentru fiecare comanda, taxa de transport este indicata separat. Trebuie avut in vedere ca taxa pentru transport este suportata de cumparator.

VREAULED.ro pastreaza dreptul de proprietate asupra bunurilor pana cand pretul complet al bunurilor este platit.

Orice alte costuri legate de transport ce intervin intre transportator si client dupa ce bunurile au fost livrate de VREAULED.ro vor fi achitate de cumparator.

In situatia in care clientul alege plata online, tranzactia va fi procesata prin Mobile Pay. VREAULED.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale cumparatorului. Aceste informatii sunt strict confidentiale si sunt procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

De asemenea, in cazul platilor online, VREAULED.ro nu este/ nu poate fi facuta responsabila pentru orice alt cost suplimentar suportat de client, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de banca emitenta a cardului acestuia, in situatia in care moneda de emitere este alta decat RON. Responsabilitatea acestui fapt cade in sarcina clientului.

Modalitati de livrare

Modalitatile de livrare sunt prezentate cumparatorilor pe website-ul VREAULED.ro la efectuarea comenzii. Nu se accepta ridicarea bunurilor de catre cumparatori de la sediile VREAULED.ro.

 

 

APASA AICI PENTRU A DESCARCA CONDITIILE GENERALE