PROGRAM DE AFILIERE

PROGRAMUL DE AFILIERE VREAULED.RO

Programul de afiliere este un instrument de marketing online prin care afiliatul (asociat/partener) obtine un comision de la furnizor pentru vanzarile catre clientii pe care i-a directionat.
Daca aveti un site social, forum, blog, cu un public dedicat puteti sa capitalizati influenta pe care o aveti cu programul nostru de afiliere.
 
Cum functioneaza?

Afiliatul plaseaza pe site-ul sau un set de bannere de promovare. Utilizand aceste bannere, afiliatul directioneaza vizitatorii catre www.VREAULED.ro. In momentul cand un vizitator ajunge pe www.VREAULED.ro prin metoda descrisa anterior in browserul sau se instaleaza un cookie ce contine un anumit set de informatii. Daca in perioada de comisionare vizitatorul plaseaza o comanda pe site-ul www.VREAULED.ro, afiliatul primeste un comision din valoare produselor comandate.
      - Perioada de comisionare este de 30 de zile de la click.
      - Comisionul acordat este de 10% din valoarea produselor vandute.
      - Comisionul este platibil numai in momentul in care comanda pentru care s-a acordat este facturata si achitata de clientul final.
 
Ce trebuie sa faceti:

Faceti un cont pe www.2parale.ro SAU www.profitshare.ro , cele mai mari platforme de marketing din Romania. Dupa aprobarea contului dumneavoastra va trebui sa aplicati la una dintre campaniile detinute de S.C. KIK MEDIA ADVERTISING SRL. In cadrul acestei campanii gasiti bannere, feed de produse si alte unelte de promovare.

Pentru mai multe detalii si informatii puteti trimite un mail pe adresa office@vreauled.ro